Erbjudande

Ta del av våra erbjudanden!
De flesta erbjudanden kommer att synas i shopen, men vissa erbjudanden går endast exklusivt ut till våra registrerade kunder som har tackat ja till vårt nyhetsbrev. Så det bästa sättet är att följa och gilla oss på Facebook, Instagram och Twitter för att få rabattkoder och erbjudanden från oss!

Registrera ett konto hos oss och anmäl dig till vårt nyhetsbrev!


Linsetui medföljer ALLTID vid linsköp!
Köp ett par linser och få ett linsetui "Standard" på köpet (Värde: 15:-). Köp två par linser så får du ett linsetui "Standard" + ett linsetui "LOVEZOO" (Värde: 39:-) på köpet!

Nya erbjudanden
Håll koll på våra erbjudanden genom att registrera dig till vårt nyhetsbrev som utkommer ungefär en gång per månad. Passa på att registrera dig du också så att du inte missar något av våra erbjudanden eller kampanjer!

Kampanjer
Flera gånger om året dyker det upp olika kampanjer och erbjudanden hos oss. Håll särskilt utkik efter kampanjer runt Jul/Nyår, Black Friday, Halloween och Midsommar. Det kommer under hela året finnas både kampanjer och tävlingar där du kan ta dela av rabatter, erbjudanden och möjlighet att vinna bland annat linser och linstillbehör.