Shopping Guide

Välkommen till din cirkellins-shop!

Bara några klick bort kan du hitta och köpa dina nya cirkellinser från vårt stora sortiment av cirkellinser - Dina nya cirkellinser kommer fram till din dörr bara några dagar från nu!

 

Kolla in alla våra cirkellinser genom att klicka på Cirkellinser i menyn. Klicka på Linsetui för att välja din typ av etui så att du kan lagra dina nya linser på ett säkert sätt. Välj ett linsetui med spegel så att du kan byta linser enkelt och bekvämt om du är i skolan, på jobbet eller på en fest. Om du letar efter ett par Lösögonfransar så ska du definitivt kolla in våra Lösögonfransar som du hittar i menyn längst upp på sidan.

 

På vår butiksframsida kommer vi att tillkännage några av de kampanjer vi har under året. Vissa specialerbjudanden skickas uteslutande till dig som prenumerant på vårt nyhetsbrev – Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev längst ner på sidan om du vill få exklusiva erbjudanden från oss!

I toppmenyn när du klickar på cirkellinser kan du välja att filtrera din sökning efter varumärken, färg eller diameter så att du kan hitta dina favoritprodukter snabbt och enkelt. När du har hittat en lins som du gillar, klicka bara på produkten och du kommer till just den specifika produktsidan för mer information. När du har kommit till produktsidan så har vi satt upp ett par funktioner så att din shoppingupplevelse blir trevlig och informativ. Till exempel, läs beskrivningen för den produkten, titta på bilder på någon av våra modeller som bär linsen, eller kika på videoklipp som finns till många av våra produkter. Du kan också läsa recensionerna och se vad andra kunder som säger om den specifika varan. Om du gillar produkten men vill fortsätta titta kan du bara trycka på Lägg till i önskelista, och produkten sparas i din egen önskelista. Om du vill köpa varan direkt, tryck bara på KÖP och klicka sedan på KASSA-knappen på korg-symbolen uppe till höger. Du kommer då att dirigeras till sidan för KASSA.

 


KASSAN

På KASSA-sidan kan du välja att logga in om du har ett befintligt konto som registrerad medlem hos Cirkellinser.net och dina personuppgifter fylls i automatiskt. Om du inte är medlem ännu kan du skapa ett konto där gratis och vi håller din personliga information redo för ditt nästa köp, så att ditt köp blir så enkelt och smidigt som möjligt. Du kan också välja att köpa som gäst och fortsätta att fylla i din personliga information, som namn, faktureringsadress etc.

Kontakta oss gärna på support@cirkellinser.net om du har några frågor angående ditt konto, inloggning eller checkout.


För bekvämlighetens skull så har vi samlat hela köpsteget på en enda sida, för att skapa en så bra överblick som möjligt för dig och ditt köp. 
Detta är KASSA-sidan:


 Fyll i din personliga information (Om du vill att vi skickar dina produkter till en annan adress än din faktureringsadress, så ber vi dig att kryssa i rutan: "Min betalnings- och leveransadress är samma." Och ett nytt adressformulär dyker upp )

 

✓ Dubbelkolla att du har lagt till rätt produkter i varukorgen

 

 Välj ditt betalsätt

 

 Använd din rabattkod om du har en sådan

 

 Kryssa i rutan: ” Jag har läst och godkänner Allmänna köpvillkor ”

 

 Bekräfta din order

 


När ditt köp är klart kommer du att dirigeras om till en sida som säger: "Tack för din beställning!"
Din beställning kommer att behandlas så snart din betalning har gjorts..

 

Vi rekommenderar dig även att kolla in våra betalningsmetoder i Hur du betalar, läsa våra Allmänna köpvillkor, läsa våra Skötselråd, Leveransinformation och våra vanliga frågor FaQ. Om du vill veta mer, kolla vår information i toppmenyn eller kontakta vårt supportteam på support@cirkellinser.net och de hjälper dig.


Välkommen till Cirkellinser.net


Kunden i fokus

Cirkellinser.net rekommenderar alla kunder att läsa våra Skötselråd och att alltid konsultera sin optiker innan köp av cirkellinser, eftersom kundens säkerhet är vår första prioritet. Om du har några problem med dina linser eller upplever någon form av obehag, kontakta din optiker eller kontakta oss på support@cirkellinser.net för mer information.