100% Nöjd

Vårt mål är att du som kund hos oss ska vara 100% nöjd med ditt köp. Cirkellinser.net är certifierade återförsäljare av kosmetiska linser och utöver ett stort sortiment av otroligt vackra linser kan vi även erbjuda dig som kund:

Öppet köp i hela 30 dagar
Godkända och Äkta cirkellinser
Kontrollerade tillverkare och leverantörer
Snabb och Trevlig kundservice

Öppet köp
Hos Cirkellinser.net kan du välja att returnera delar av eller hela din beställning inom 30 dagar. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i obruten originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. Återbetalning sker inom 30 dagar från det att vi mottagit varan oanvänd och i oförändrat skick i originalförpackning. Kontakta vår kundtjänst på support@cirkellinser.net om du vill returnera din beställning eller om du har fler frågor.

Äkta cirkellinser
I samarbete med Geo Medical och som deras certifierade återförsäljare i Europa så kan vi säkerställa äktheten på varje såld lins. Sedan 2009 har alla Geo Medical´s linsvialer försetts med en unik autentiseringskod som gör det enkelt för dig som kund att tryggt och smidigt verifiera äktheten på dina beställda linser från Cirkellinser.net. Du kontrollerar enkelt dina linser via Geo Medical´s sida för kontroll och Autentisering. Kontrollera dina linser HÄR eller läs mer om autentiseringsmärkningen på vår infosida om Äkthetsgaranti i shopen.

Kontrollerade och Godkända tillverkare
Din hälsa är oerhört viktig för oss. Att ta hand om våra kunders hälsa på bästa sätt är vår trygghet för att vi ska kunna fortsätta tillhandahålla alla vackra linser. För att säkerställa att de produkter som säljs har tillverkats i enlighet med rådande krav och för att säkerställa högsta kvalitet så finns det olika slags certifieringar och märkningar för ändamålet.
Alla våra leverantörer av linser är godkända av Food and Drug Administration (FDA), KFDA eller GMP, vilket säkerställer korrekt tillverkning och den medicinska kvaliteten av produkterna som vi saluför i enlighet med gällande regler. Våra leverantörer med dess produkter är GMP och ISO 13485 certifierade vilket innebär ytterligare ett kvalitetsledningssystem för gällande produkter. Genom vårt ställningstagande som trygg och säker återförsäljare av cirkellinser så strävar vi tillsammans med ett antal linsföretag för att falska cirkellinser inte ska nå ut på marknaden.

Frågor och Svar (FaQ)
Många av våra nya kunder har tidigare aldrig använt varken vanliga linser eller cirkellinser. Självklart så finns det alltid någonting man undrar över eller har funderingar kring när det gäller sitt första köp av cirkellinser. I menyn längst upp i shopen har vi en FaQ ( Vanliga Frågor ) där vi har tagit upp några av de vanligaste frågorna som vi brukar få av våra kunder (nya som gamla). Om du har en fråga om linser, betalning, frakt eller retur så är det bra att kolla igenom vår FAQ så kanske just din fråga redan finns besvarad. Om din fråga inte finns med i vår FaQ så vill vi gärna att du kontaktar oss via mail eller via kontaktformuläret så besvarar vi din fråga så snabbt vi kan.
Vi svarar på dina frågor snabbt och vi strävar efter att alltid svara inom 24 h.