Ny Design

Cirkellinser.net strävar efter att tillhandahålla linsdesigner som passar alla våra kunder. Nu i början på 2016 har vi plockat in det världskända märket EOS-Eye Of Seduction och du hittar flera nya vackra designer från EOS i shopen! Under 2015 utökade vi vårt sortiment med ett gäng helt nya designer från det populära linsmärket GEO Medical. Vi tar hela tiden in nya designer och om du vill så får du gärna kontakta oss om det är någon särskild linsdesign som du letar efter.

Vackra Madde visar här ett par violetta linser från Geo´s serie "Nudy".

Geo Nudy


Här nedan syns vår extremt populära serie Xtra Diamonds som nu finns i nya och fler färger.

GEO Medical Xtra Diamonds

GEO´s "Tri Color" är en serie framtagen för dig som söker efter levande och naturliga färgförändringar. Med sina subtila färgblandningar skapar denna lins en naturlig förändring och förhöjer dina ögon helt fantastiskt! Här kan du se illustrationer på TRI Color serien. Kom in och beställ ett par av dessa vackra GEO TRI Color

GEO Medical TRI Color

Härliga Saienti visar här linserna Geo "Xtra Forest". En linsdesign med ett vackert mönster och en storlek som skapar dramatiska effekter på dina ögon. Geo's linsserier som kallas "Xtra" har en större diameter (DIA). Serien "Xtra Forest" har en DIA på hela 14.8 mm vilket ger en extra förstorande effekt på dina ögon. 


Vilket ögonblick väljer du?